Primăria Municipiului Orșova

 
 

 

 


Optiuni:

 

 

LISTE DEBITORI

CARE INREGISTREAZA OBLIGATII FISCALE RESTANTE

- persoane fizice    

- persoane juridice

 

 

 
   vizualizare     obligatii de plata

 

 

 

 anunturi    colective + individuale

conf. OG nr.92/2003

 

 

 

NOTIFICARI

 

 

 

 somatii    plata 

 


 procese-verbale

de declarare a starii de insolvabilitate
 


 

propuneri  impozite si taxe locale

 

 


 


 


 


 

 


 

Serviciul Impozite si Taxe  - municipiul ORSOVA

 

 
 

 

                                                             Stimaţi cetăţeni,

 

                 Primăria municipiului Orşova a implementat posibilitatea achitării online a taxelor și impozitelor prin internet, într-un mediu total securizat, prin utilizarea unui card bancar valabil emis de orice bancă.  

             Impozitele, taxele locale si amenzile de circulatie se pot achita online prin card bancar prin intermediul Sistemului National Electronic de Plata Online cu Cardul Bancar (SNEP), gestionat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.

           SNEP este dedicat in acest moment persoanelor fizice – PF si persoanelor fizice autorizate – PFA
           SNEP este disponibil la adresa 
ghiseul.ro si are doua module:

#modul 1. Plata cu autentificare – permite consultarea pe baza de user si parola si achitarea online cu ajutorul unui card bancar a datoriilor (impozite, taxe locale, etc.) catre bugetele locale – primarii. Pentru a se obtine userul si parola nu este obligatorie deplasarea la sediul Directiei/Serviciului IT, ci se acceseaza butonul vreau cont ->continua-> ... , urmand ca acestea sa fie comunicate pe adresa de email declarata, pana cel tarziu a doua zi la orele 19,00.

#modul 2. Plata fara autentificare – permite numai plata online cu card bancar, fara consultare, a diverselor tipuri de taxe, impozite si amenzi stabilite/administrare de institutii publice.

           Pentru a consulta si/sau achita online prin card bancar impozite, taxe locale si amenzi de circulatie, primaria in raza careia aveti domiciliul trebuie sa fie inrolata in sistemul SNEP - ghiseul.ro/ghiseul/public/institutii

           Referinte: - Manual de utilizare - Contribuabili

 

*Acest sistem este diferit de serviciul de vizualizare online a taxelor si impozitelor pus la dispozitie pâna în prezent de Serviciul Impozite si Taxe al Primariei municipiului Orsova, pe pagina de internet www.primariaorsova.ro la sectiunea Informatii publice->TAXE si IMPOZITE->vizualizare obligatii de plata.